Over Marco

Marco Mepschen, drumdocent en auteur "Hit The Drums!": "Ik zorg ervoor dat iedereen, op zijn of haar eigen niveau, plezier heeft in drummen!"

Marco Mepschen

Drummen is een superleuke bezigheid en iedereen kan het leren.

Ik wist al vroeg dat ik drummer wilde worden en begon daarom op mijn achtste met drummen aan de muziekschool in Coevorden en Emmen. Na een paar jaar speelde ik daarnaast in drumbands en harmonieorkesten.

Vanaf mijn vijftiende jaar begon ik in verschillende bands te spelen. Kort daarna startte ik met de vooropleiding van het conservatorium. Na deze vooropleiding werd ik toegelaten tot het conservatorium te Zwolle.

Sinds 2000 tour ik met “De Heinoos” door Nederland en heb ik met de band in ruim 20 jaar talloze optredens verzorgd in cafés, clubs, theaters en op festivals. Tevens heb ik meerdere singles en albums opgenomen.

In 2012 heb ik Drumschool Marco opgericht. Als drumdocent geef ik dagelijks les aan een groot aantal leerlingen van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. In 2020 heb ik het drumboek “Hit The Drums” geschreven. Het is een lesmethode voor beginners.

Het is mijn passie om mijn kennis en ervaring te delen. Ik vind het erg mooi om te zien dat leerlingen enthousiast worden van drummen en muziek. Welk niveau qua drummen een leerling ook heeft, ik vind het leuk om iedereen verder te helpen en het plezier van drummen te laten ontdekken!

Van beginner tot prof en van jong tot oud.

Ik zorg ervoor dat iedereen, op zijn of haar eigen niveau, plezier heeft in drummen.

Enthousiast geworden?

Je kunt geheel vrijblijvend een gratis proefles volgen.